Hyväntekeväisyyskohteet

Vimpelin Veto

Vimpelin Veto ry. on perinteikäs yleisseura, joka tunnetaan ennen kaikkea pesäpallosta. Koripallossa naiset pelaavat Korisliigaa 6.kautta pääsarjatasolla. Seuran muita lajeja ovat jääkiekko ja yleisurheilu sekä uutena lajina e-sport.

Seura on perustettu 1934 ja kovimmat saavutukset tulevat pesäpallosta,jossa miehet ovat voittaneet 5 SM-kultaa. Myös naiset voittivat pesäpallon suomenmestaruuden kaksi kertaa!Vimpelin Vedon pesäpallon kotistadion on legendaarinen Saarikenttä. Parhaimmillaan miesten Superpesis otteluissa Saarikentällä on yleisöä yli 3000, mikä ylittää kunnan asukasluvun

Vimpelin Veto on merkittävä nuorisokasvattaja ja seuran toiminnassa on lähes 250 junioripelaajaa.

Vimpelin Vedon imagoon kuuluu yhteisöllisyys, yhdessä tekeminen, ahkeruus ja periksiantamattomuus. Haluamme olla vetovoimainen, luotettava ja haluttu yhteistyökumppani kaikille sidosryhmille.

SJK

SJK on yleisö- ja harrastajamäärillä mitattuna Seinäjoen alueen suurin urheiluseura. Kaikkiaan SJK-konserni työllistää noin 60 henkilöä ja SJK:n alaisuuteen kuuluu yhteensä noin 700 pelaajaa. Seinäjoen Jalkapallokerhon kotiareenana ja vilkkaana tapahtumien talona toimiva OmaSp Stadion kohoaa korkealle keskellä lakeuksia. Toiminta ei hiljene tällä kansainväliset mitat täyttävällä stadionilla missään vaiheessa vuotta, sillä jalkapallon lisäksi eri kokoluokan seminaarit, gaalat ja juhlatilaisuudet pitävät stadionin elävänä ja vireänä kohtaamispaikkana läpi vuoden.