Iltaohjelma

Antti Luusuaniemi

Antti Luusuaniemi on kokenut näyttelijä, käsikirjoittaja, tuottaja, yrittäjä ja Red Carpet -elokuvafestivaalin perustaja. Lisäksi Luusuaniemi johtaa myös Nelonen Median elokuvalevitystä.
Luusuaniemi on esiintynyt yli 30:ssä kotimaisessa elokuvassa (muun muassa Täydellinen joulu, Kaikki oikein, Veijarit) ja TV-sarjassa (MS Romantic, Syke, Luottomies).

Maria Ylipää & Marzi Nyman

Maria Ylipää & Marzi Nyman

Maria Ylipää on suomalainen näyttelijä ja muusikko. Ylipään vahva ääni ja läsnäolo lavalla yhdessä kitaravirtuoosi Marzi Nymanin kanssa on hurmannut kuulijoita ympäri Suomen.

Jukka Puotila Show

Vaalit ovat ohi ja tasavallassa kaikki mallillaan – vai onko sittenkään? Asiaa käy selvittämään Jukka Puotilan yhden miehen komitea, jolle mikään ei ole mahdotonta. Uutisotsikoille ja julkkiksille ripeää kyytiä tarjoava Jukka Puotilan yhden miehen show ei säästele ketään – vähiten Jukka Puotilaa! Jo kahdentoista vuoden kunniotettavaan ikään ehtinyt yhdenmiehenshow muuttaa muotoaan illasta toiseen!

omaspstadion logo

Liput

Seminaarilippu 499 € +alv 24%

Hintaan kuuluu seminaariohjelman lisäksi lounas sekä illallinen, joka tarjoillaan seminaaripäivän päätteeksi.

Käytä rekisteröitymisen maksuvaiheessa koodia PVseminaari5 ostaessasi vähintään viisi lippua. Tällöin saat 5% alennusta loppusummasta!

Kun ilmoitat seminaariin mukaan vähintään 10 henkilöä käytä maksuvaiheessa koodia PVseminaari10 niin saat 10% alennusta loppusummasta!

Seminaarin mahdollistaa Barona yhteistyössä Red Carpetin kanssa.

Tiedustelut ja lisätiedot: info@pohjalaistavetovoimaa.fi

Rekisteröityminen on nyt avoinna –
varaa paikkasi ja hae vauhtia yrittämiseen!

Pohjalaista Vetovoimaa logo

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Checkout - Oma maksutapa kaikille