Puhujat

Jukka Hilden

Duudsoneista tunnetuksi tulleella Jukka Hildénillä on juuret Pohjanmaalla.. Duudsonit-ohjelman myötä perustettu Rabbit Films -tuotantotalo vastaa myös Madventures ja Kill Arman -sarjojen kansainvälisestä levityksestä; Hildén on USA:n toiminnan johtaja. Hildén todella tietää, kuinka hyödyntää brändin identiteetti, tuotteistaa se ja kuinka viedä se Pohjanmaalta maailmalle.

Matti Alahuhta

Matti Alahuhta​

Matti Alahuhta oli 2005–2014 KONEen toimitusjohtaja. Tätä ennen hän toimi pitkään Nokian johtotehtävissä. Tällä hetkellä Alahuhta on DevCo Partnersin ja Outotecin hallituksen puheenjohtaja sekä KONEen, ABB:n ja Volvon hallitusten jäsen. Koulutukseltaan hän on tekniikan tohtori. Vuonna 1990 häneltä valmistui väitöskirja aiheesta Global growth strategies for high technology challengers.

Elina Viitanen

Elina Viitanen on lähtenyt rohkeasti tekemään jotain sellaista, mitä kukaan muu Suomessa ei ole tehnyt: Viitanen oli vuosina 2013–2017 merkittävässä asemassa työryhmän jäsenenä tuomassa kaksi jättiläispandaa Kiinasta Suomeen, Ähtäri Zoohon. Monipuolisen uransa aikana Viitanen on työskennellyt Suomesta käsin ympäri maailmaa erilaisten kehittämishankkeiden, viestinnän, digitaalisaation ja markkinoinnin parissa. Työt ovat aina inspiroineet luomaan uutta ja katsomaan uteliaasti kohti tulevaisuutta.

Tomi Mäkipelto

Tomi Mäkipelto on Suomen uhkarohkeimmaksi yrittäjäksi valittu, vuoden 2017 kasvuyrittäjä. Mäkipelto otti riskin, joka kannatti, ja on nyt mukana johtamassa bisnestä energiatehokkuuden saralla. Mäkipelto on tarttunut rohkeasti uusiin teknologioihin, asiantuntijuuden hyödyntämiseen ja palvelun asiakasystävälliseen muotoiluun juuri oikeassa markkinaraossa. LeaseGreen tarjoaa energiatehokkaita ratkaisuja, jotka yhdistävät järkevän rahankäytön ja ympäristövastuun tavoitteet. Mäkipelto on yrityksen toinen perustajista sekä teknologiajohtaja.

Minna Vanhala-Harmanen

Minna Vanhala-Harmanen johtaa Suomen suurinta henkilöstöalan yritystä Baronaa, joka löytää vuosittain uuden työn yli 30 000 ihmiselle. Vanhala-Harmanen haluaa omassa tehtävässään edistää vastuullista toimintaa ja avointa ja rakentavaa keskustelua työelämään liittyvistä muutoksista.

Vanhala-Harmanen on tällä hetkellä muun muassa EK:n hallituksen jäsen sekä Henkilöstöpalveluyritysten Liiton ja TATin hallituksen puheenjohtaja. Vanhala-Harmanen nimettiin tämän vuoden syyskuussa SIA:n toimesta ainoana pohjoismaalaisena yritysjohtajana 100 merkittävän henkilöstöpalvelualan vaikuttajan joukkoon.

Esko Aho

Politiikan ja valtiollisen elämän ohella Aho on toiminut johtotehtävissä elinkeinoelämän palveluksessa ja työskennellyt yliopistoissa sekä Suomessa että ulkomailla. Esko Aho toimi Suomen pääministerinä vuosina 1991–1995. Kansanedustajana Aho toimi vuosina 1983–2003.

Uransa aikana Esko Aho on toiminut neuvonantajana monissa kansainvälisissä yrityksissä. Nykyään Aho toimii Venäjän suurimman pankin, Sberbankin, hallituksessa sekä amerikkalaispankin, JPMorganin, neuvonantajana. Lisäksi hän toimii Aalto Yliopistossa Executive in Residence- tehtävässä ja vetää vuosittain Business and Society-kurssia.

Vesa Vihriälä

Vesa Vihriälä

Valtiotieteen tohtori Vesa Vihriälä työskentelee työelämäprofessorina Helsingin yliopistossa ja Helsinki Graduate School of Economicsissa. Aiemmin hän toiminut valtiosihteerinä ja talousasioiden alivaltiosihteerinä valtioneuvoston kansliassa, toimitusjohtajana Elinkeinoelämän tutkimuslaitoksessa ja Pellervon taloudellisessa tutkimuslaitoksessa, useissa tehtävissä Suomen Pankissa, ekonomistina OECD:ssa sekä talouskomissaari Olli Rehnin neuvonantajana EU-komissiossa. Vihriälä on väitellyt Helsingin yliopistosta ja opiskellut myös Massachusetts Institute of Technologyssa.

Annastiina Heikkilä

Annastiina Heikkilä on pitkän linjan uutistoimittaja ja tietokirjailija. Hän on erikoistunut Ranskan kulttuuriin ja politiikkaan. Tällä hetkellä Heikkilä työskentelee pääosin Pariisissa kirjailijana ja kirjeenvaihtajana, ja on seurannut aitiopaikalta Euroopan viime vuosien poliittista myllerrystä. Annastiina Heikkilä on myös kokenut TV-juontaja, ja on juontanut muun muassa vaalilähetyksiä – kuten yhteiseurooppalaisen EU-vaalitentin Euroopan parlamentista Brysselistä. Annastiina Heikkilä on karismaattinen puhuja sekä seminaarien osaava moderaattori. Suorien lähetysten kokenut toimittaja luo innostuneen tunnelman niin pienempiin tilaisuuksiin kuin isoille estradeille.

Mika Raunio

Mika Raunio työskentelee Siirtolaisuusinstituutin erikoistukijana. Hän on aiemmin työskennellyt Tampereen yliopistolla Tieteen, teknologian ja innovaatioiden tutkimuskeskuksessa sekä Alueellisen kehittämisen tutkimusyksikössä vuodesta 1999 lähtien. Raunio on työskennellyt eritysesti työ- ja osaamisperustaisen muuttoliikkeen ja aluekehityksen parissa sekä tutkimus- että kehittämistehtävissä.Tällä hetkellä hän työskentelee erityisesti Seinäjoen kaupunkiseudulle kohdistuvassa ”Muuttoliike kuntien elinvoiman moottorina-hankkeessa” (www.muuttomoottori.fi).

Tiina Helenius

Tiina Helenius on työeläkeyhtiö Elon pääekonomisti. Hän keskittyy työssään Suomen ja maailmantalouden suhdanneseurantaan sekä rahoitusmarkkinoiden analysointiin. Ennen Eloa hän toimi pitkään Handelsbankenin Suomen pääekonomistina. Koulutukseltaan Helenius on kauppatieteiden maisteri ja lisäksi hänellä on maisterin tutkinto yhdysvaltalaisesta University of Iowasta.

Juha Gröhn

Juha Gröhn

ETM Juha Gröhn on toiminut Atria Oyj:n toimitusjohtajana vuodesta 2011. Atrian palveluksessa hän on työskennellyt kuitenkin jo vuodesta 1990 lähtien. Gröhn on toiminut pitkään pörssiyhtiön johtotehtävissä, joissa tärkeä ja merkittävä osa työtä on henkilöstön motivoinnista ja kehittymisestä huolehtiminen.

Jorma Rasinmäki

Jorma Rasinmäki on toiminut Seinäjoen kaupunginjohtajana vuodesta 2005. Koulutukseltaan hän on hallintotieteiden tohtori. Kiinnostuksen kohteena erityisesti palvelujen kehittäminen, yksityisen ja julkisen yhteistyö, yritystoiminnan edistäminen, osaamiseen ja koulutukseen liittyvät kysymykset sekä kansainvälisyys.

Liput

 Seminaarilippu 499 € +alv 24%

Hintaan kuuluu seminaariohjelman lisäksi lounas sekä After Work tilaisuuden iltaohjelma ja illallinen. Seminaariohjelma on klo 9:00-16:30 Seinäjoen Rytmikorjaamolla, jonka jälkeen siirrytään After Work tilaisuuteen OmaSp Stadionille. Iltatilaisuus kestää klo 16:30-22:00

 

 After work -iltatilaisuus 149 € +alv 24%

Hintaan kuuluu iltaohjelman lisäksi illallinen ja mahdollisuus verkostoitua muihin seminaarivieraisiin. Iltatilaisuus on klo 16:30-22:00 Seinäjoen OmaSP Stadionilla.

 

 

Käytä rekisteröitymisen maksuvaiheessa koodia PVseminaari5 ostaessasi vähintään viisi lippua. Tällöin saat 5% alennusta loppusummasta!

Kun ilmoitat seminaariin mukaan vähintään 10 henkilöä käytä maksuvaiheessa koodia PVseminaari10 niin saat 10% alennusta loppusummasta!

Seminaarin mahdollistaa Barona yhteistyössä Red Carpetin kanssa.

Tiedustelut ja lisätiedot: info@pohjalaistavetovoimaa.fi

Rekisteröityminen on nyt avoinna –
varaa paikkasi ja hae vauhtia yrittämiseen!

Pohjalaista Vetovoimaa logo

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Checkout - Oma maksutapa kaikille